O nama PredavaciNaš tim prevodilaca čine profesionalci u pisanom i usmenom prevođenju, a mnogi od njih su istovremeno i zvanični sudski tumači za jezike sa kojih i na koje prevode.
Svi naši prevodioci za usmeno prevođenje (simultano i konsekutivno) su se dodatno usavršavali za ovaj tip prevođenja u zemlji i inostranstvu i imaju veliki broj sati rada na domaćim i inostranim konferencijama, seminarima i sastancima. Neki od naših prevodilaca su i zvanični prevodioci Evropske Unije.
Svi naši prevodioci za pisano prevođenje imaju veliko iskustvo u prevodima iz najrazličitijih oblasti: tehnika i tehnologija, mašinstvo, ekonomija, medicina, građevinarstvo, saobraćaj, infrastruktura, prava i administracija, književnost i edukacija, poljoprivreda itsl.
Ukoliko smatrate da biste bili vredan član našeg tima prevodilaca, molimo Vas da podatke i radnu biografiju ostavite u odeljku POSAO.
Ukoliko su Vam potrebne usluge usmenog ili pisanog prevođenja, molimo Vas da kontaktirate administraciju škole elektronskom porukom ili pozivom.