POPUST 50%!!!

POPUST 50%!!!

  Intenzivni kursevi su idealni za sve polaznika koji bi da u što kraćem vremenu da steknu nova i unaprede postojeća znanja stranog jezika. Osnovna prednost intenzivnih kurseva je veća izloženost jeziku, a samim tim i brži napredak.  Kurs obuhvata 24 časa po 90 minuta. Nastava ce se odvijati( pročitaj ceo tekst )
INTENZIVNI NEMAČKI SA POPUSTOM

INTENZIVNI NEMAČKI SA POPUSTOM

Upišite se na intenzivni kurs nemačkog jezika i učite sa nama. Profesor je izvorni govornik iz Austrije, sa iskustvom od 6 godina rada u učionici za raznim godištima i raznim tipovima kurseva. Iskoristite proleće i leto da započnete učenje jednog novog jezika ili unapredite svoj nemački. Čekamo ( pročitaj ceo tekst )
Serbian for foreigners SPRING ENROLLMENT - 50% DISCOUNT - LAST MINUTE ENROLLMENT

Serbian for foreigners SPRING ENROLLMENT - 50% DISCOUNT - LAST MINUTE ENROLLMENT

All levels (CEFR) Communicative teaching of grammar and other skills Interactive classes (clips, games, magazines) Groups 3 - 6 Teachers with international experience and qualifications LAST - MINUTE SPRING ENROLLMENT 50% discount Schedule a meeting and come meet us! More about o( pročitaj ceo tekst )
MAJSKI UPIS U TOKU
ZAŠTO STE OVOLIKO ČEKALI DA UPIŠETE POSLOVNI ENGLESKI?
Upis na Cambridge FCE, CAE, CPE  - 20% popusta na CELOKUPAN kurs za RANI UPIS do 25.9.

Upis na Cambridge FCE, CAE, CPE - 20% popusta na CELOKUPAN kurs za RANI UPIS do 25.9.

Kandidati dobijaju međunarodno priznat sertifikat kojim se garantuje to da vladaju engleskim jezikom u toj meri da mogu samostalno živeti i raditi ili se dalje školovati u zemljama engleskog govornog područja, a šanse da dobijanje boljeg ili željenog posla se povećavaju. Ovi ispiti su sve popularnij( pročitaj ceo tekst )